Recept
« Terug naar recepten
Aardappel zoet gegratineerd
PT15M
Aardappel zoet gegratineerd
Een heerlijk aardappel zoet gegratineerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel zoet gegratineerd te bereiden
Aardappelen schillen, koken in licht gezouten water en afgieten.
Pureren goed kruiden en een scheutje olijfolie toevoegen.
Roer er de helft van de kaas eronder.
Doe de puree in een vuurvaste schotel bestrooi met kaas en chapelure een beetje boter erover.
Zet onder de grill.
Pureren goed kruiden en een scheutje olijfolie toevoegen.
Roer er de helft van de kaas eronder.
Doe de puree in een vuurvaste schotel bestrooi met kaas en chapelure een beetje boter erover.
Zet onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.