Recept
« Terug naar recepten
Zomerpasta met kip en tomaat
PT20M
Zomerpasta met kip en tomaat
Een heerlijk zomerpasta met kip en tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
410 kCal energie
27 Gram eiwit
11 Gram vet
51 Gram koolhydraten
27 Gram eiwit
11 Gram vet
51 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerpasta met kip en tomaat te bereiden
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in circa 3 minuten goudbruin.
Voeg de ui en paprika toe en bak 5 minuten mee.
Doe de tomaat erbij en bak in circa 6 minuten zacht.
Breng op smaak met het citroensap en peper en zout.
Giet de spaghetti af en meng met het kip-tomatenmengsel.
Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden.
Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in circa 3 minuten goudbruin.
Voeg de ui en paprika toe en bak 5 minuten mee.
Doe de tomaat erbij en bak in circa 6 minuten zacht.
Breng op smaak met het citroensap en peper en zout.
Giet de spaghetti af en meng met het kip-tomatenmengsel.
Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden.
Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.