Recept
« Terug naar recepten
Zonnevisfilet gepaneerd met eigeel
PT30M
Zonnevisfilet gepaneerd met eigeel
Een heerlijk zonnevisfilet gepaneerd met eigeel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zonnevisfilet gepaneerd met eigeel te bereiden
Aardappelen schillen en in jullienne snijden beetgaar koken.Goed laten drogen en in eiwit wentelen en daarna in chapelure met een beetje cajunkruiden.Dit goed aanbakken in boter en een beetje fijn hakken(hou warm).
De vis in eigeel wentelen en vervolgens in bloem met evenzeer cajunkruiden,aanbakken in boter(hou warm).Een pijl witloof in ringen snijden en de champignons in 4 stoof deze aan in een beetje boter met peper.De andere pijl witloof halveren en aanbakken.De tomaat,komkommer en wortel onder de grill voor afgarnering.Leg de aardappelen op bord de groenten erover en dresser de vis er bij.Boven op de vis de tomaten,komkommer en de wortel slierten dan de gehalveerde pijl witloof.Serveer zeer warm.
De vis in eigeel wentelen en vervolgens in bloem met evenzeer cajunkruiden,aanbakken in boter(hou warm).Een pijl witloof in ringen snijden en de champignons in 4 stoof deze aan in een beetje boter met peper.De andere pijl witloof halveren en aanbakken.De tomaat,komkommer en wortel onder de grill voor afgarnering.Leg de aardappelen op bord de groenten erover en dresser de vis er bij.Boven op de vis de tomaten,komkommer en de wortel slierten dan de gehalveerde pijl witloof.Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.