Klik op foto om te vergroten.
Serveer desnoods met koude groenten naar keuze en goud geel gebakken croqetten.
Recept
« Terug naar recepten
Zonnevisfilet met crème de poivrons
PT15M
Zonnevisfilet met crème de poivrons
Een heerlijk zonnevisfilet met crème de poivrons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zonnevisfilet met crème de poivrons te bereiden
De stukken vis insmeren met de crème de poivrons deze goed in bloem wentelen .
Bak gaar in boter.
Bak gaar in boter.