Recept
« Terug naar recepten
Zuiderse pasta uit de wok
PT30M
Zuiderse pasta uit de wok
Een heerlijk zuiderse pasta uit de wok recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kip gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuiderse pasta uit de wok te bereiden
Verhit de olie in de wok en fruit het Spaanse pepertje en de knoflook zonder te laten kleuren. Kruid met zwarte peper en zeezout.
Voeg het kipgehakt toe en roerbak.
Doe de tomaatjes erbij en laat 5 min. fruiten. Kruid met kruidenmix Italiaans.
Gooi er ook de pasta en de pijnboompitten bij en roerbak nog 5 min.
Werk af met bieslook en bestrooi royaal met parmezaanschilfers.
Voeg het kipgehakt toe en roerbak.
Doe de tomaatjes erbij en laat 5 min. fruiten. Kruid met kruidenmix Italiaans.
Gooi er ook de pasta en de pijnboompitten bij en roerbak nog 5 min.
Werk af met bieslook en bestrooi royaal met parmezaanschilfers.