*Dien ze op de voorverwarmde borden op met een paar blaadjes sla en bestrooi met koriander en sterrekers.
1)De helft van de steak is mooi als voorafje
2) De steak als hoofdgerecht bv geven bij witte rijst en gewokte pak choi (met knoflook en geroosterde cashewnoten)
Recept
« Terug naar recepten
Zwaardvis Grill met Teriyaki
PT20M
Zwaardvis Grill met Teriyaki
Een heerlijk zwaardvis grill met teriyaki recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 - 8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Japan
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwaardvis Grill met Teriyaki te bereiden
*Voeg alle ingredienten van de marinade bij elkaar en maak daar een homogene saus van
*Marineer hier in de zwaardvis steaks en zorg dat alle kanten van de vis bedekt wodt met marinade (Bv door de steaks in een plastic zak te doen met de marinade).Marineer ongeveer 30 minuten.
*Zet de oven aan op 200 graden Celsius
*Haal de steaks uit de marinade en en leg ze 2 minuten op het braadrek in de oven
*Haal ze uit de oven en kwast ze in met de marinade en zet ze weer 2 minuten in de oven
*Haal ze weer uit de oven en kwast ze nog eens in en doe ze weer in de oven voor 2 minuten.
*Marineer hier in de zwaardvis steaks en zorg dat alle kanten van de vis bedekt wodt met marinade (Bv door de steaks in een plastic zak te doen met de marinade).Marineer ongeveer 30 minuten.
*Zet de oven aan op 200 graden Celsius
*Haal de steaks uit de marinade en en leg ze 2 minuten op het braadrek in de oven
*Haal ze uit de oven en kwast ze in met de marinade en zet ze weer 2 minuten in de oven
*Haal ze weer uit de oven en kwast ze nog eens in en doe ze weer in de oven voor 2 minuten.