KookJij

Zwaardvis met tomaten-tapenade

Een heerlijk zwaardvis met tomaten-tapenade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: marionsrecepten.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zwaardvis met tomaten-tapenade te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 Gr.C.
Tomaten wassen, in vieren verdelen en zaadjes verwijderen.
Ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten fijn snijden.
Steak insmeren met laagje tapenade.
Steak verdelen in 6 gelijke stukjes ter grote van een lepelholte en pijnboompitjes erover verdelen.
Visamuses op bakplaat zetten en in ca. 7 minuten in midden van oven gaar laten worden.
Amuses op lepel leggen en garneren met basilicum.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst