Recept
« Terug naar recepten
Zwaardvis met tomaten-tapenade
PT15M
Zwaardvis met tomaten-tapenade
Een heerlijk zwaardvis met tomaten-tapenade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marionsrecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwaardvis met tomaten-tapenade te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 Gr.C.
Tomaten wassen, in vieren verdelen en zaadjes verwijderen.
Ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten fijn snijden.
Steak insmeren met laagje tapenade.
Steak verdelen in 6 gelijke stukjes ter grote van een lepelholte en pijnboompitjes erover verdelen.
Visamuses op bakplaat zetten en in ca. 7 minuten in midden van oven gaar laten worden.
Amuses op lepel leggen en garneren met basilicum.
Tomaten wassen, in vieren verdelen en zaadjes verwijderen.
Ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten fijn snijden.
Steak insmeren met laagje tapenade.
Steak verdelen in 6 gelijke stukjes ter grote van een lepelholte en pijnboompitjes erover verdelen.
Visamuses op bakplaat zetten en in ca. 7 minuten in midden van oven gaar laten worden.
Amuses op lepel leggen en garneren met basilicum.