Recept
« Terug naar recepten
Zwaardvis-moot op bbq vergezeld van een papillotte van aardappelen
PT20M
Zwaardvis-moot op bbq vergezeld van een papillotte van aardappelen
Een heerlijk zwaardvis-moot op bbq vergezeld van een papillotte van aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwaardvis-moot op bbq vergezeld van een papillotte van aardappelen te bereiden
Marineer de zwaardvis met de boven vernoemde ingredienten.
Bak deze rose aan op bbq.
Voor de saus: meloen in kleine blokjes snijden.
Sjalotje fijn snipperen.
Look zeer fijn snijden.
Stoof deze goed gekruid even aan in het klontje boter, voeg de likeur toe. Even de mixer erin en opnieuw opwarmen.
Voor het opdienen de gemalen coco's erover strooien.
Voor de papillotte: snijd de krieltjes in schil in vier, kook deze een 10 min.
Sjalotjes grof snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Augurk grof snijden.
Meng deze ingredienten samen met de wortelen, zilverajuintjes en olijven goed gekruid onder elkaar.
Neem 2 vellen aluminium folie verdeel deze mengeling erop, olijfolie en wijn toevoegen.
Vouw toe en laat nog een tien tal min. garen op bbq.
Bak deze rose aan op bbq.
Voor de saus: meloen in kleine blokjes snijden.
Sjalotje fijn snipperen.
Look zeer fijn snijden.
Stoof deze goed gekruid even aan in het klontje boter, voeg de likeur toe. Even de mixer erin en opnieuw opwarmen.
Voor het opdienen de gemalen coco's erover strooien.
Voor de papillotte: snijd de krieltjes in schil in vier, kook deze een 10 min.
Sjalotjes grof snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Augurk grof snijden.
Meng deze ingredienten samen met de wortelen, zilverajuintjes en olijven goed gekruid onder elkaar.
Neem 2 vellen aluminium folie verdeel deze mengeling erop, olijfolie en wijn toevoegen.
Vouw toe en laat nog een tien tal min. garen op bbq.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.