Recept
« Terug naar recepten
Zwarte bessen in rode wijn
PT10M
Zwarte bessen in rode wijn
Een heerlijk zwarte bessen in rode wijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwarte bessen in rode wijn te bereiden
Doe de wijn met suiker in de pan. Verwarm op matig vuur tot de vloeistof tot de helft is ingekookt. Voeg de bessen toe en een takje rozemarijn.
Laat op zacht vuur 2-3 min. pruttelen, haal dan van het vuur. Verwijder de rozemarijn en laat afkoelen.
Vul de glaasje met de bessen en schenk de wijnsiroop er overheen en garneer met een takje rozemarijn.
Laat op zacht vuur 2-3 min. pruttelen, haal dan van het vuur. Verwijder de rozemarijn en laat afkoelen.
Vul de glaasje met de bessen en schenk de wijnsiroop er overheen en garneer met een takje rozemarijn.