KookJij

Zwarte linguine met zeeduivel en inktvis

Een heerlijk zwarte linguine met zeeduivel en inktvis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zwarte linguine met zeeduivel en inktvis te bereiden

1. Kook de linguine al dente in 4 liter gezouten water.
2. Pel en hak de sjalot en de knoflook. Snij de zeeduivel in dobbelstenen. Snij de inktvisjes in de lengte doormidden en kerf de binnenzijde kruiselings in.
3. Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de zeeduivel en de inktvis in. Voeg de sjalot en de knoflook toe. Deglaceer met de witte wijn. Breng op smaak met peper en zout.
4. Schep de pasta op de borden en verdeel er de vis over. Serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst