Recept
« Terug naar recepten
Zwarte linguine met zeeduivel en inktvis
PT25M
Zwarte linguine met zeeduivel en inktvis
Een heerlijk zwarte linguine met zeeduivel en inktvis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zwarte linguine met zeeduivel en inktvis te bereiden
1. Kook de linguine al dente in 4 liter gezouten water.
2. Pel en hak de sjalot en de knoflook. Snij de zeeduivel in dobbelstenen. Snij de inktvisjes in de lengte doormidden en kerf de binnenzijde kruiselings in.
3. Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de zeeduivel en de inktvis in. Voeg de sjalot en de knoflook toe. Deglaceer met de witte wijn. Breng op smaak met peper en zout.
4. Schep de pasta op de borden en verdeel er de vis over. Serveer meteen.
2. Pel en hak de sjalot en de knoflook. Snij de zeeduivel in dobbelstenen. Snij de inktvisjes in de lengte doormidden en kerf de binnenzijde kruiselings in.
3. Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de zeeduivel en de inktvis in. Voeg de sjalot en de knoflook toe. Deglaceer met de witte wijn. Breng op smaak met peper en zout.
4. Schep de pasta op de borden en verdeel er de vis over. Serveer meteen.