Recept
« Terug naar recepten
Zwarte pasta met pompoen
PT30M
Zwarte pasta met pompoen
Een heerlijk zwarte pasta met pompoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwarte pasta met pompoen te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de pompoen en snijd in blokjes van 1,5 cm. Leg de stukjes pompoen, doorgesneden lookbollen en salie op een ovenplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper. Rooster 15 minuutjes in de oven.
Kook de pasta al dente. Meng de pasta, pompoen en sesamzaadjes onder elkaar.
Breng eventueel nog op smaak met olijfolie en wat versgemalen zwarte peper.
Schil de pompoen en snijd in blokjes van 1,5 cm. Leg de stukjes pompoen, doorgesneden lookbollen en salie op een ovenplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper. Rooster 15 minuutjes in de oven.
Kook de pasta al dente. Meng de pasta, pompoen en sesamzaadjes onder elkaar.
Breng eventueel nog op smaak met olijfolie en wat versgemalen zwarte peper.