Recept
« Terug naar recepten
Zweedse visburger met peterseliepesto
PT30M
Zweedse visburger met peterseliepesto
Een heerlijk zweedse visburger met peterseliepesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Zweden
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zweedse visburger met peterseliepesto te bereiden
maak de visburger:
Hak de lente ui en de dragon fijn. Snijd de vis in grove stukken en hak samen met de ui, dragon, eiwit, broodkruim, olie, peper en zout in de blender. Vorm met je hand ronde burgers en laat ze een half uurtje rusten in de koelkast. Wentel ze in de bloem en grill op de BBQ 2 minuten aan beide zijden.
maak de pesto:
Hak alle ingrediënten fijn in de blender.
Serveer de visburger met de pesto en wat frisse sla tussen een Tunbrood.
Hak de lente ui en de dragon fijn. Snijd de vis in grove stukken en hak samen met de ui, dragon, eiwit, broodkruim, olie, peper en zout in de blender. Vorm met je hand ronde burgers en laat ze een half uurtje rusten in de koelkast. Wentel ze in de bloem en grill op de BBQ 2 minuten aan beide zijden.
maak de pesto:
Hak alle ingrediënten fijn in de blender.
Serveer de visburger met de pesto en wat frisse sla tussen een Tunbrood.
lilith zegt: