Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-brochette met zeevruchten
PT30M
Aardappel-brochette met zeevruchten
Een heerlijk aardappel-brochette met zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
super de boer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-brochette met zeevruchten te bereiden
Verwarm de oven voor op 240 °C.
Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.
Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.
Maak de brochettes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill
Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.
Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.
Maak de brochettes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill
Lena zegt: