KookJij

Aardappel Cordon Bleu

Een heerlijk aardappel cordon bleu recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel Cordon Bleu te bereiden

De aardappelen overlangs in 1 centimeter dikke plakken snijden (bolle kantjes worden niet gebruikt) en 5 minuten voorkoken in weinig water met zout en dan afgieten. De kaas in 1 centimeter dikke plakken snijden en deze op het formaat van de aardappelplakken bijsnijden. Om elke kaasplak een plak ham wikkelen en tussen 2 aardappelplakken leggen, goed aandrukken. De pakketjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopt ei en de geplette cornflakes halen en ze in boter goudbruin bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tom

Tom zegt:
Hallo ik vind dit een zeer lekker gerechtje. ;)
Anna

Anna zegt:
Hoi Maja,het lijkt mij dat je de mosterd smeert op de kaasplakken alvorens je ze omwikkeld met de hamplakken.
Groet,
Anna
KookJij.
Maja Rötgers

Maja Rötgers zegt:
Hallo Marijke,
Het lijkt me echt heerlijk, ben ook van plan om ze gauw te maken, maar wat doe ik met de grove mosterd?
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Marijke, aangename kennismaking op deze manier. Groetjes Marijke
Marijke Geurts

Marijke Geurts zegt:
Hallo Marijke, Wat vreemd om iemand die ook zo van recepten houd tegen te komen met dezelfde naam. Dit wil ik even kwijt.
Dag Marijke Geurts.
Nigella

Nigella zegt:
thanks
ik dacht dat het een soort kruidenkaas of zo was

Nigella
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Beste Nigella, je kunt ook extra belegen kaas of parmezaan nemen. Groetjes Marijke
Nigella

Nigella zegt:
lijkt me lekker
maar als Belgische ken ik geen kernhem kaas, kan ik een tip krijgen welk type kaas dit is; of een kaas die deze benadert

thanks

Nigella