Recept
« Terug naar recepten
Aardappel Cordon Bleu
PT30M
Aardappel Cordon Bleu
Een heerlijk aardappel cordon bleu recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel Cordon Bleu te bereiden
De aardappelen overlangs in 1 centimeter dikke plakken snijden (bolle kantjes worden niet gebruikt) en 5 minuten voorkoken in weinig water met zout en dan afgieten. De kaas in 1 centimeter dikke plakken snijden en deze op het formaat van de aardappelplakken bijsnijden. Om elke kaasplak een plak ham wikkelen en tussen 2 aardappelplakken leggen, goed aandrukken. De pakketjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopt ei en de geplette cornflakes halen en ze in boter goudbruin bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Groet,
Anna
KookJij.
Maja Rötgers zegt:
Het lijkt me echt heerlijk, ben ook van plan om ze gauw te maken, maar wat doe ik met de grove mosterd?
Tom zegt: