Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-groenten bordje op de boerenbuiten
PT45M
Aardappel-groenten bordje op de boerenbuiten
Een heerlijk aardappel-groenten bordje op de boerenbuiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-groenten bordje op de boerenbuiten te bereiden
Aardappelen schillen, wassen en in vier snijden.
Boontjes in twee snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Tomaat in zes snijden.
Bak de aardappelen rauw aan in boter, voeg de boontjes toe en de ajuin. Goed naar smaak kruiden, voeg evenzeer de de bouillon toe.
Zet het vuur lager, deksel op de pan en laat op een zacht vuur sudderen (dit gerecht kan evenzeer goed in de tajine).
De laaste 10 min de room, tomaat en boursin toevoegen, roer voorzichtig alles onder elkaar.
Serveer zeer warm.
Dit gerecht kan zowel bij gevogelte, vis en andere vleessoorten geserveerd worden.
Boontjes in twee snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Tomaat in zes snijden.
Bak de aardappelen rauw aan in boter, voeg de boontjes toe en de ajuin. Goed naar smaak kruiden, voeg evenzeer de de bouillon toe.
Zet het vuur lager, deksel op de pan en laat op een zacht vuur sudderen (dit gerecht kan evenzeer goed in de tajine).
De laaste 10 min de room, tomaat en boursin toevoegen, roer voorzichtig alles onder elkaar.
Serveer zeer warm.
Dit gerecht kan zowel bij gevogelte, vis en andere vleessoorten geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Hilde Dumont zegt: