Recept
« Terug naar recepten
Aardappel : Krieltjes opgebakken met rozemarijn
PT15M
Aardappel : Krieltjes opgebakken met rozemarijn
Een heerlijk aardappel : krieltjes opgebakken met rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel : Krieltjes opgebakken met rozemarijn te bereiden
Kook de krieltjes beetgaar en giet af.
Laat boter lichtjes bruinen. Krieltjes en kruiden toevoegen, bak deze krokant aan.
Laat boter lichtjes bruinen. Krieltjes en kruiden toevoegen, bak deze krokant aan.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.