Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-lauriersaté met kwarkdip
PT20M
Aardappel-lauriersaté met kwarkdip
Een heerlijk aardappel-lauriersaté met kwarkdip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aardappel-lauriersaté met kwarkdip te bereiden
1. Kook de aardappelen beetgaar in de schil. Snij ze in plakjes en prik ze op stokjes met enkele laurierblaadjes ertussen. Bestrijk ze met knoflookolie.
2. Pel en hak de knoflook. Snij de ansjovis heel fijn. Meng met de room en de kwark. Kruid met peper, zout en een snuifje paprikapoeder.
3. Spoel de lente-uitjes, snij ze in ringen. Snij de tomaten in reepjes. Schep ze door het ansjovismengsel.
4. Grill de satés 5 à 8 minuten aan alle kanten. Serveer ze met de dipsaus.
2. Pel en hak de knoflook. Snij de ansjovis heel fijn. Meng met de room en de kwark. Kruid met peper, zout en een snuifje paprikapoeder.
3. Spoel de lente-uitjes, snij ze in ringen. Snij de tomaten in reepjes. Schep ze door het ansjovismengsel.
4. Grill de satés 5 à 8 minuten aan alle kanten. Serveer ze met de dipsaus.