Recept
« Terug naar recepten
Aardappel met dip
PT10M
Aardappel met dip
Een heerlijk aardappel met dip recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
380 kCal energie
5 Gram eiwit
19 Gram vet
45 Gram koolhydraten
5 Gram eiwit
19 Gram vet
45 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 5 2013
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel met dip te bereiden
Schil de aardappelen en snijd in parten.
Meng met de olijfolie, geperste teen knoflook en 1 theelepel paprikapoeder.
Schep op de bakplaat.
Bestrooi met zout en bak circa 45 minuten in de oven op 200 ºC. Schep halverwege om.
Meng de yoghurt, koriander, fijngesneden teen knoflook, 1 theelepel paprikapoeder, peper en zout.
Serveer bij de aardappel.
U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden.
Verwarm voor serveren 10 minuten In de oven op 190 ºC.
Meng met de olijfolie, geperste teen knoflook en 1 theelepel paprikapoeder.
Schep op de bakplaat.
Bestrooi met zout en bak circa 45 minuten in de oven op 200 ºC. Schep halverwege om.
Meng de yoghurt, koriander, fijngesneden teen knoflook, 1 theelepel paprikapoeder, peper en zout.
Serveer bij de aardappel.
U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden.
Verwarm voor serveren 10 minuten In de oven op 190 ºC.
apu zegt: