Recept
« Terug naar recepten
Aardappel opgebakken met mosterd en honing
PT30M
Aardappel opgebakken met mosterd en honing
Een heerlijk aardappel opgebakken met mosterd en honing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel opgebakken met mosterd en honing te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar, giet af. Indien nodig de aardappelen in twee of vier snijden.
Snijd de rode ajuin in ringen en bak deze samen met de aardappelen goud bruin aan, kruiden met peper en muskaatnoot. Als laatste de honing en mosterd toevoegen. Schep alles goed onder elkaar en laat even op een hoog vuur verder bakken. Serveer zeer warm.
Snijd de rode ajuin in ringen en bak deze samen met de aardappelen goud bruin aan, kruiden met peper en muskaatnoot. Als laatste de honing en mosterd toevoegen. Schep alles goed onder elkaar en laat even op een hoog vuur verder bakken. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
We hebben net genoten van dit gerecht. Heerlijk was het. Ook bedankt namens mijn man. Ik heb mijn gewokte gehaktschotel met broccolli en witlof met pinda's erbij gemaakt. Alles smaakte voortreffelijk. Bedankt:):p
derbyke zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: