Recept
« Terug naar recepten
Aardappel- papillotte
PT20M
Aardappel- papillotte
Een heerlijk aardappel- papillotte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel- papillotte te bereiden
Snijd de krieltjes in schil in vier, kook deze een 10 min.
Sjalotjes grof snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Augurk grof snijden.
Meng deze ingredienten samen met de wortelen, zilverajuintjes en olijven goed gekruid onder elkaar.
Neem 2 vellen aluminium folie verdeel deze mengeling erop, olijfolie en wijn toevoegen.
Vouw toe en laat nog een tien tal min. garen op bbq.
Sjalotjes grof snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Augurk grof snijden.
Meng deze ingredienten samen met de wortelen, zilverajuintjes en olijven goed gekruid onder elkaar.
Neem 2 vellen aluminium folie verdeel deze mengeling erop, olijfolie en wijn toevoegen.
Vouw toe en laat nog een tien tal min. garen op bbq.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.