Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-truffelsoep
PT30M
Aardappel-truffelsoep
Een heerlijk aardappel-truffelsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Proeven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-truffelsoep te bereiden
1. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in de kippenbouillon, samen met het teentje knoflook, de ui en de rozemarijn.
2. Voeg er de room en de zwarte truffel aan toe en mix de soep met een staafmixer. Vermeng met parmezaan en enkele druppels truffelolie. Kruid met peper en zout. Laat 2 minuten trekken op laag vuur.
3. Dien de soep op in kommen. Werk af met wat truffelolie.
2. Voeg er de room en de zwarte truffel aan toe en mix de soep met een staafmixer. Vermeng met parmezaan en enkele druppels truffelolie. Kruid met peper en zout. Laat 2 minuten trekken op laag vuur.
3. Dien de soep op in kommen. Werk af met wat truffelolie.