KookJij

Aardappel-truffelsoep

Een heerlijk aardappel-truffelsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel-truffelsoep te bereiden

1. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in de kippenbouillon, samen met het teentje knoflook, de ui en de rozemarijn.
2. Voeg er de room en de zwarte truffel aan toe en mix de soep met een staafmixer. Vermeng met parmezaan en enkele druppels truffelolie. Kruid met peper en zout. Laat 2 minuten trekken op laag vuur.
3. Dien de soep op in kommen. Werk af met wat truffelolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst