KookJij

Aardappelbieslookpuntjes

Een heerlijk aardappelbieslookpuntjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: radio 10
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelbieslookpuntjes te bereiden

Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de aardappelschijfjes verdeeld over de twee pannen aan beide kanten bruin.
Klop de eieren met de slagroom, het bieslook en peper en zout naar smaak los.
Strooi de kaas over de aardappelschijfjes en schenk het eimengsel erover. Laat het ei op een halfhoog vuur stollen.
Keer de aardappelomeletten met behulp van een deksel en bak ook de andere kant lichtbruin. Snijd de omeletten in puntjes. Lekker met een gemengde salade.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst