Recept
« Terug naar recepten
Aardappelbieslooktaartjes
PT55M
Aardappelbieslooktaartjes
Een heerlijk aardappelbieslooktaartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelbieslooktaartjes te bereiden
Oven voorverwarmen op 175 graden. Aardappels schillen, wassen en in keukenmachine grof raspen. Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Bieslook erboven fijn knippen. Helft van geitenkaas erboven verkruimelen. Ei en slagroom toevoegen en alles goed mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Aardappel erdoor scheppen. Taartvormpjes invetten en aardappelmengsel erin scheppen. Bovenkant glad strijken en de rest van de geitenkaas erboven verkruimelen. In het midden van de oven taarjes in 40 minuten goudbruin en gaar bakken.
mollie69 zegt:
Groeten Marina.