Recept
« Terug naar recepten
Aardappelblokjes opgebakken met een zacht likeurtje
PT30M
Aardappelblokjes opgebakken met een zacht likeurtje
Een heerlijk aardappelblokjes opgebakken met een zacht likeurtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelblokjes opgebakken met een zacht likeurtje te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en deze beetgaar koken in licht gezouten water, giet af.
Laat in een pan boter goed opwarmen, voeg de aardappelen toe evenzeer het uitgeperst teentje look en fijn gemalen sjalotjes. Goed kruiden met peper en zout en voeg de likeur toe. Bak de aardappelen goud bruin aan.
Laat in een pan boter goed opwarmen, voeg de aardappelen toe evenzeer het uitgeperst teentje look en fijn gemalen sjalotjes. Goed kruiden met peper en zout en voeg de likeur toe. Bak de aardappelen goud bruin aan.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.