Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen gevuld met gerookte zalm en kruidencrème
PT40M
Aardappelen gevuld met gerookte zalm en kruidencrème
Serveertip: heerlijk met een frisse salade met wat zalmsnippers!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen gevuld met gerookte zalm en kruidencrème te bereiden
- Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C. Was en droog de aardappelen. Prik ze hier en daar in met een vork. Leg ze in een ovenschaal en bak 30 min in de oven. Snij ze doormidden.
- Haal de aardappelen leeg. Meng met een vork het kruim met de boter, de bieslook en de room en kruid met peper en zout.
- Vul de leeggehaalde aardappelen met dit mengsel. Werk af met de gerookte zalm en serveer met een salade.
Erwin Elens zegt:
Gr, Erwin.