KookJij

Aardappelen gewenteld in Boursin met ajuinpijpjes

Een heerlijk aardappelen gewenteld in boursin met ajuinpijpjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen gewenteld in Boursin met ajuinpijpjes te bereiden

Kook de aardappels gaar in licht gezouten water.
Laat boter heet worden in de pan en bak de aardappelen bruin voeg de ajuinpijpjes, Boursin en gemalen peper toe. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

De Boursin is een idee van mijn dochter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kris

kris zegt:
:p ajuinpijpjes beter gekend als pijpajuin, lenteuitjes.
helen

helen zegt:
bedankt,ik ga het zeker gauw maken het lijkt me erg lekker en eenvoudig temaken;)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Helen ,dat zijn lente uien met het loof er aan. Te vinden bij elke groenten winkel . Groetjes van ons 3 :p
helen

helen zegt:
wat zijn ajuinpijpjes en waar koop je dat?:p