Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen gewenteld in Boursin met ajuinpijpjes
PT30M
Aardappelen gewenteld in Boursin met ajuinpijpjes
Een heerlijk aardappelen gewenteld in boursin met ajuinpijpjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen gewenteld in Boursin met ajuinpijpjes te bereiden
Kook de aardappels gaar in licht gezouten water.
Laat boter heet worden in de pan en bak de aardappelen bruin voeg de ajuinpijpjes, Boursin en gemalen peper toe. Serveer zeer warm.
Laat boter heet worden in de pan en bak de aardappelen bruin voeg de ajuinpijpjes, Boursin en gemalen peper toe. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
De Boursin is een idee van mijn dochter.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
kris zegt: