Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met gewokte groenten en kaas onder de grill
PT20M
Aardappelen met gewokte groenten en kaas onder de grill
Een heerlijk aardappelen met gewokte groenten en kaas onder de grill recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met gewokte groenten en kaas onder de grill te bereiden
Aardappelen schillen en in partjes snijden, kook deze beetgaar in licht gezouten water en giet af.
Courgette in grove stukken snijden.
Sjalot in grove stukken snijden.
Look fijn snijden.
Paprika grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie en kruid af.
Voeg de aardappelen toe en evenzeer de kaas, meng de ingredienten onder elkaar en zet onder de grill.
Courgette in grove stukken snijden.
Sjalot in grove stukken snijden.
Look fijn snijden.
Paprika grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie en kruid af.
Voeg de aardappelen toe en evenzeer de kaas, meng de ingredienten onder elkaar en zet onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.