Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met spekjes
PT75M
Aardappelen met spekjes
Een heerlijke aardappel-ovenschotel!
Serveer met groenten naar wens.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
37
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Proeven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met spekjes te bereiden
1. Schil de aardappelen, snij ze in heel fijne plakjes. Leg de helft van de spekreepjes op de bodem van een ovenschaal.
2. Vul verder met laagjes aardappelen en kaas, kruid telkens met peper uit de molen en zout.
3. Dek af met de rest van de spekreepjes. Bestrooi met vlokjes boter.
4. Dek af met aluminiumfolie en zet 45 minuten in een warme oven van 180°C.
5. Verwijder het aluminiumfolie en laat de spekreepjes nog 15 minuten bijkleuren.
2. Vul verder met laagjes aardappelen en kaas, kruid telkens met peper uit de molen en zout.
3. Dek af met de rest van de spekreepjes. Bestrooi met vlokjes boter.
4. Dek af met aluminiumfolie en zet 45 minuten in een warme oven van 180°C.
5. Verwijder het aluminiumfolie en laat de spekreepjes nog 15 minuten bijkleuren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Julia zegt:
K£LLY (L) zegt:
Hopelijk krijg ik er véééél punten vooor :p
luciea zegt: