Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen : opgebakken aardappelen met bieslook
PT20M
Aardappelen : opgebakken aardappelen met bieslook
Een heerlijk aardappelen : opgebakken aardappelen met bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen : opgebakken aardappelen met bieslook te bereiden
Aardappelen gaar koken met een beetje zout. Afgieten en een braadpan met boter goed warm laten worden. Aardappelen goed bruin aanbakken en bijkruiden met peper als laatste de bieslook toevoegen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: