Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken met een Duits fijn gesneden hammetje
PT20M
Aardappelen opgebakken met een Duits fijn gesneden hammetje
Een heerlijk aardappelen opgebakken met een duits fijn gesneden hammetje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken met een Duits fijn gesneden hammetje te bereiden
Aardappelen in dikke schijven snijden, beetgaar koken en afgieten.
Bak de aardappelen samen met de fijn gesneden ham, sjalotjes en de zeer fijn gesneden look goed gekruid krokant aan.
Bak de aardappelen samen met de fijn gesneden ham, sjalotjes en de zeer fijn gesneden look goed gekruid krokant aan.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.