KookJij

Aardappelen opgebakken met marjolein

Een heerlijk aardappelen opgebakken met marjolein recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen opgebakken met marjolein te bereiden

Aardappelen in vier snijden en beetgaar koken , afgieten .
Boter in de pan goed opwarmen aardappelen toevoegen evenzeer de marjolein en zeezout , bak deze goed gekleurd aan .
Kan zowel bij vis als vlees geserveerd worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst