Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken met marjolein
PT30M
Aardappelen opgebakken met marjolein
Een heerlijk aardappelen opgebakken met marjolein recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken met marjolein te bereiden
Aardappelen in vier snijden en beetgaar koken , afgieten .
Boter in de pan goed opwarmen aardappelen toevoegen evenzeer de marjolein en zeezout , bak deze goed gekleurd aan .
Kan zowel bij vis als vlees geserveerd worden.
Boter in de pan goed opwarmen aardappelen toevoegen evenzeer de marjolein en zeezout , bak deze goed gekleurd aan .
Kan zowel bij vis als vlees geserveerd worden.