Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kalkoenhaasje met opgebakken patatjes en verse groentjes
PT30M
Dagschotel: kalkoenhaasje met opgebakken patatjes en verse groentjes
Een dagschotel voor de eerste herfstdagen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kalkoenhaasje met opgebakken patatjes en verse groentjes te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken. Bloemkool in roosjes verdelen de wortelen in schijfjes snijden deze aanstoven en kruiden naar smaak. Kalkoenhaasje goed kruiden en gaar aanbakken. De aardappelen kruiden en aanbakken in een beetje boter. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.