Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel van de chef des huizes
PT20M
Dagschotel van de chef des huizes
Een eenvoudig gerecht zonder poespas gemakkelijk te bereiden voor elke kookliefhebber.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel van de chef des huizes te bereiden
- Aardappelen schillen en in blokjes snijden deze beetgaar koken. Steam de bloemkool beetgaar, boontjes beetgaar koken. Warm de tomatencoulis op en kruid ( deze kruiden zijn zelf gedroogd met een droogoven ) zou zeggen kruiden naar smaak voeg de groenten toe en de aardappelen. De vis evenzeer kruiden en kort aan beiden zijde aanbakken in boter. Serveer deze overheerlijke dagschotel zeer warm en werk af met verse chinese bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: