Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen voor bij de vis
PT25M
Aardappelen voor bij de vis
Een heerlijk aardappelen voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen voor bij de vis te bereiden
Ajuin in grove stukken snijden.
Champignons in schijven snijden.
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water giet af.
Stoof de groenten aan voeg de tomaatjes toe evenzeer de aardappelen en kruid naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Deze aardappelen werden bij vis gepresenteerd.
Champignons in schijven snijden.
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water giet af.
Stoof de groenten aan voeg de tomaatjes toe evenzeer de aardappelen en kruid naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Deze aardappelen werden bij vis gepresenteerd.