Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpannetje
PT20M
Aardappelpannetje
Een heerlijk aardappelpannetje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aardappelpannetje te bereiden
1. Was de aardappelen en snij ze met de schil in plakken. Hak de knoflook fijn. Haal de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snij hem in reepjes. Maak de champignons schoon en halveer ze. Haal de zaadjes uit het chilipepertje en hak het fijn.
2. Verhit de olie en bak de aardappelen samen met de knoflook, de paprika, champignons en chili even aan. Blus met bouillon en laat 10 minuten stoven tot de aardappelen gaar zijn. Kruid met peper en zout.
3. Roer het citroensap door de yoghurt. Serveer deze dressing bij de aardappelen.
2. Verhit de olie en bak de aardappelen samen met de knoflook, de paprika, champignons en chili even aan. Blus met bouillon en laat 10 minuten stoven tot de aardappelen gaar zijn. Kruid met peper en zout.
3. Roer het citroensap door de yoghurt. Serveer deze dressing bij de aardappelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ronnie zegt:
Mijn beste vriendin komt bij me eten en volgends mij gaat ze er wel uuuren van genieten. Ik trouwens ook!:p
ineke60 zegt:
gr ineke