KookJij

Aardappelpartjes pittig gekruid

Een heerlijk aardappelpartjes pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpartjes pittig gekruid te bereiden

Aardappelen in partjes gesneden beetgaar koken in ruim water met een scheutje azijn. Giet af en laat afkoelen, marineer de aardappelen met de kruiden, look en een scheut olijfolie.
Bak deze aardappelpartjes goud bruin aan in een beetje boter.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Proberen waard Irka laat het smaken. Groetjes van ons 3tjes ;-)
irka huderek

irka huderek zegt:
Wil het proberen, is zo iets anders.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
;-) Ik denk dat deze het weer eens gaat worden, is even geleden: http://www.kookjij.nl/recepten/lamsvlees-uit-de-tajine
Dus zo maar OP naar de Turkse toko :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Leuke naam voor aardappelpartjes, ook maar eens proberen in de oven ;-) wat schaft de tajine ???
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Heerlijke piepertjes. Ik maak ze ongeveer net zo, maar dan in de oven. Ook een aanrader. Mmmmm... van de week maar eens met een tajine gerechtje. ;-)