Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpartjes pittig gekruid
PT30M
Aardappelpartjes pittig gekruid
Een heerlijk aardappelpartjes pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpartjes pittig gekruid te bereiden
Aardappelen in partjes gesneden beetgaar koken in ruim water met een scheutje azijn. Giet af en laat afkoelen, marineer de aardappelen met de kruiden, look en een scheut olijfolie.
Bak deze aardappelpartjes goud bruin aan in een beetje boter.
Serveer zeer warm.
Bak deze aardappelpartjes goud bruin aan in een beetje boter.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Dus zo maar OP naar de Turkse toko :-)
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: