Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpompoenpuree
PT20M
Aardappelpompoenpuree
Een heerlijk aardappelpompoenpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpompoenpuree te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water.
Pompoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalotjes en de uitgeperste look kort even aanbakken in boter.
Aardappelen pureren, kruiden en boter toevoegen.
Meng de pompoenblokjes, look en sjalotjes onder de puree.
Serveer zeer warm.
Pompoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalotjes en de uitgeperste look kort even aanbakken in boter.
Aardappelen pureren, kruiden en boter toevoegen.
Meng de pompoenblokjes, look en sjalotjes onder de puree.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.