Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree: de heuveltjes van Erika
PT30M
Aardappelpuree: de heuveltjes van Erika
Een heerlijk aardappelpuree: de heuveltjes van erika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree: de heuveltjes van Erika te bereiden
Aardappelen gaar koken, pureren mengen met de boter, zonnebloemolie, eike, en kruiden. Neem een bord en leg in het midden de puree gemaakt met een ijstang. Houd warm.
Voor de garnituur, snijd de groenten en stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak.
Verdeel de groenten rond de puree bestrooi met kaas en chapelure.
Zet even onder de grill.
Voor de garnituur, snijd de groenten en stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak.
Verdeel de groenten rond de puree bestrooi met kaas en chapelure.
Zet even onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.