Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree Italiano
PT20M
Aardappelpuree Italiano
Een heerlijk aardappelpuree italiano recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree Italiano te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water, giet af.
De tomaten, kappertjes en het teentje look even fijn mixen.
De rucola fijn snijden.
Meng dit onder de puree en goed afkruiden met de Italiaanse kruiden, een beetje olijfolie eronder mengen.
De tomaten, kappertjes en het teentje look even fijn mixen.
De rucola fijn snijden.
Meng dit onder de puree en goed afkruiden met de Italiaanse kruiden, een beetje olijfolie eronder mengen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.