KookJij

Aardappelpuree met een Luiks tintje

Een heerlijk aardappelpuree met een luiks tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met een Luiks tintje te bereiden

Aardappelen beetgaar koken afgieten en pureren.
Sjalotjes en peterselie zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg bij de puree evenzeer de luikse siroop. Meng dit alles zeer goed.
Neem spuitzak met mondje vul met puree en maak twee torentjes.
Zet deze even onder de grill voor een bruin tintje.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst