Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met een Luiks tintje
PT30M
Aardappelpuree met een Luiks tintje
Een heerlijk aardappelpuree met een luiks tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met een Luiks tintje te bereiden
Aardappelen beetgaar koken afgieten en pureren.
Sjalotjes en peterselie zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg bij de puree evenzeer de luikse siroop. Meng dit alles zeer goed.
Neem spuitzak met mondje vul met puree en maak twee torentjes.
Zet deze even onder de grill voor een bruin tintje.
Serveer zeer warm.
Sjalotjes en peterselie zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg bij de puree evenzeer de luikse siroop. Meng dit alles zeer goed.
Neem spuitzak met mondje vul met puree en maak twee torentjes.
Zet deze even onder de grill voor een bruin tintje.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.