KookJij

Aardappelpuree met gorgonzola

Een heerlijk aardappelpuree met gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met gorgonzola te bereiden

Kook de aardapellen beetgaar, pureer en meng met peper, zonnebloemolie en in stukjes gesneden gorgonzola.
Doe deze bereiding in een schaal strooi er wat chapelure over en enkele druppels vloeibare boter.
Zet onder de grill en laat mooi bruinen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Truusje chapelure is paneermeel, groetjes van ons 3tjes :);):p
Truusje

Truusje zegt:
Wat is chapelure?