Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met gorgonzola
PT25M
Aardappelpuree met gorgonzola
Een heerlijk aardappelpuree met gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met gorgonzola te bereiden
Kook de aardapellen beetgaar, pureer en meng met peper, zonnebloemolie en in stukjes gesneden gorgonzola.
Doe deze bereiding in een schaal strooi er wat chapelure over en enkele druppels vloeibare boter.
Zet onder de grill en laat mooi bruinen.
Doe deze bereiding in een schaal strooi er wat chapelure over en enkele druppels vloeibare boter.
Zet onder de grill en laat mooi bruinen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: