Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met kastanjes
PT25M
Aardappelpuree met kastanjes
Een heerlijk aardappelpuree met kastanjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met kastanjes te bereiden
Kook de fijn gesneden aardappelen gaar en giet af.
Pureer en breng op smaak met peper, zout, muskaatnoot een beetje olijfolie voeg het eike en de kastanjes toe. Meng dit alles zeer goed, beboter een vuurvaste schotel schep de puree erin bestrooi met chapelure en enkele klontjes boter.
Zet onder de grill voor een heerlijk korstje.
Pureer en breng op smaak met peper, zout, muskaatnoot een beetje olijfolie voeg het eike en de kastanjes toe. Meng dit alles zeer goed, beboter een vuurvaste schotel schep de puree erin bestrooi met chapelure en enkele klontjes boter.
Zet onder de grill voor een heerlijk korstje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.