Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met knoflookboter
PT20M
Aardappelpuree met knoflookboter
Een heerlijk aardappelpuree met knoflookboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met knoflookboter te bereiden
Voorbereiding:
Aardappelen schillen en in vieren snijden,
Bereidingswijze:
Kook de aardappelen gaar met het zout en doe ze door de pureeknijper,
Roer met een houten lepel de boter erdoor en evt.een scheutje melk en breng op smaak met evt.nog wat zout en peper.
Aardappelen schillen en in vieren snijden,
Bereidingswijze:
Kook de aardappelen gaar met het zout en doe ze door de pureeknijper,
Roer met een houten lepel de boter erdoor en evt.een scheutje melk en breng op smaak met evt.nog wat zout en peper.