Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met porei en grove mosterd
PT30M
Aardappelpuree met porei en grove mosterd
Een heerlijk aardappelpuree met porei en grove mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met porei en grove mosterd te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren.
Porei in fijne ringen snijden deze even aanstoven in een beetje boter deze kruiden met peper en zout.
Meng de mosterd, eike, muskaatnoot en olijfolie onder de puree evenzeer de porei.
Serveer zeer warm.
Porei in fijne ringen snijden deze even aanstoven in een beetje boter deze kruiden met peper en zout.
Meng de mosterd, eike, muskaatnoot en olijfolie onder de puree evenzeer de porei.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.