KookJij

Aardappelpuree met porei en grove mosterd

Een heerlijk aardappelpuree met porei en grove mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met porei en grove mosterd te bereiden

Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren.
Porei in fijne ringen snijden deze even aanstoven in een beetje boter deze kruiden met peper en zout.
Meng de mosterd, eike, muskaatnoot en olijfolie onder de puree evenzeer de porei.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst