Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met witloof , hesp en candijsuiker
PT30M
Aardappelpuree met witloof , hesp en candijsuiker
Een heerlijk aardappelpuree met witloof , hesp en candijsuiker recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met witloof , hesp en candijsuiker te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar giet af pureer samen met het eike en een beetje boter en goed naar smaak kruiden.
Witloof zeer fijn snijden evenzeer de hesp, bak deze aan in boter samen met de suiker.
Voeg deze mengeling bij de aardappelen en roer alles goed onder elkaar. Neem een vuurvaste schotel smeer in met boter verdeel de puree erin en bestrooi met paneermeel en boter.
Even onder de grill voor een krokant korstje.
Witloof zeer fijn snijden evenzeer de hesp, bak deze aan in boter samen met de suiker.
Voeg deze mengeling bij de aardappelen en roer alles goed onder elkaar. Neem een vuurvaste schotel smeer in met boter verdeel de puree erin en bestrooi met paneermeel en boter.
Even onder de grill voor een krokant korstje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.