KookJij

Aardappelpuree met witloof , hesp en candijsuiker

Een heerlijk aardappelpuree met witloof , hesp en candijsuiker recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met witloof , hesp en candijsuiker te bereiden

Kook de aardappelen beetgaar giet af pureer samen met het eike en een beetje boter en goed naar smaak kruiden.
Witloof zeer fijn snijden evenzeer de hesp, bak deze aan in boter samen met de suiker.
Voeg deze mengeling bij de aardappelen en roer alles goed onder elkaar. Neem een vuurvaste schotel smeer in met boter verdeel de puree erin en bestrooi met paneermeel en boter.
Even onder de grill voor een krokant korstje.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst