Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree (Romig)
PT20M
Aardappelpuree (Romig)
Een heerlijk aardappelpuree (romig) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henk Strating
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree (Romig) te bereiden
Kook de aardappelen goed gaar.
Stamp de aardappelen samen met de boter tot een fijne puree en voeg zout en peper toe.
Schraap de puree door een zeef, dit kan een beetje lastig zijn maar geeft de puree wel een heel zachte en romige structuur
Stamp de aardappelen samen met de boter tot een fijne puree en voeg zout en peper toe.
Schraap de puree door een zeef, dit kan een beetje lastig zijn maar geeft de puree wel een heel zachte en romige structuur
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hgln zegt:
derbyke zegt:
enilorac zegt:
Categorie aanpassen? Of andere boter gebruiken?
Groetjes, Caroline
djmagich zegt: