Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree van zoete aardappel met pompoen
PT20M
Aardappelpuree van zoete aardappel met pompoen
Een heerlijk aardappelpuree van zoete aardappel met pompoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree van zoete aardappel met pompoen te bereiden
Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren.
Sjalotjes samen met de pompoenblokjes even aanbakken in boter.
Meng deze onder de puree samen met de bieslook en bladpeterselie goed naar smaak kruiden.
Neem uitsteekvormen, besmeer met boter verdeel de puree erin en leg het tomaatje erop en zet in een beboterde vuurvaste schotel. Even onder de grill tot het tomaatje warm is en begint te barsten.
Serveer zeer warm.
Sjalotjes samen met de pompoenblokjes even aanbakken in boter.
Meng deze onder de puree samen met de bieslook en bladpeterselie goed naar smaak kruiden.
Neem uitsteekvormen, besmeer met boter verdeel de puree erin en leg het tomaatje erop en zet in een beboterde vuurvaste schotel. Even onder de grill tot het tomaatje warm is en begint te barsten.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.