KookJij

Aardappelpuree van zoete aardappel met pompoen

Een heerlijk aardappelpuree van zoete aardappel met pompoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree van zoete aardappel met pompoen te bereiden

Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren.
Sjalotjes samen met de pompoenblokjes even aanbakken in boter.
Meng deze onder de puree samen met de bieslook en bladpeterselie goed naar smaak kruiden.
Neem uitsteekvormen, besmeer met boter verdeel de puree erin en leg het tomaatje erop en zet in een beboterde vuurvaste schotel. Even onder de grill tot het tomaatje warm is en begint te barsten.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst