Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree zoet en pittig gekruid
PT15M
Aardappelpuree zoet en pittig gekruid
Een heerlijk aardappelpuree zoet en pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree zoet en pittig gekruid te bereiden
Aardappelen beetgaar koken, afgieten goed kruiden, mosterd en de fijn gesneden bieslook eronder mengen.
Serveer zeer warm.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.