Kan worden gebruikt als voorgerechtje, als salade er bij,
als lunch-hoofdgerecht, als snack. (tussendoortje)
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade III
PT75M
Aardappelsalade III
Een heerlijk aardappelsalade iii recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kennis uit Engeland
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade III te bereiden
1).Doe in een grote kom bij elkaar de aardappelblokjes, de uien, de knoflook, de selderie en de gehakte eieren en roer dat goed door elkaar en zet dat koud weg.
2).In een andere kom bij elkaar doen de dressing, de azijn, de relish, de lomboks, de mosterd, het selderijzout en de suiker. Roer dit goed door elkaar tot een redelijk homogene massa.
3).Roer de aardappelmix en de dressing door elkaar en daarna de optionele tomaat, komkommer en olijfjes.
4).Roer er dan de peterselie door en strooi er bv een beetje extra overheen.
5).Laat goed koud worden in de koelkast. (minstens 2 uur -> dat komt dus bij de bereidingstijd er bij)
2).In een andere kom bij elkaar doen de dressing, de azijn, de relish, de lomboks, de mosterd, het selderijzout en de suiker. Roer dit goed door elkaar tot een redelijk homogene massa.
3).Roer de aardappelmix en de dressing door elkaar en daarna de optionele tomaat, komkommer en olijfjes.
4).Roer er dan de peterselie door en strooi er bv een beetje extra overheen.
5).Laat goed koud worden in de koelkast. (minstens 2 uur -> dat komt dus bij de bereidingstijd er bij)