Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met hollandse garnalen
PT30M
Aardappelsalade met hollandse garnalen
Een heerlijk aardappelsalade met hollandse garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
50
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met hollandse garnalen te bereiden
Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze kort koud af om het garen te stoppen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de crème fraîche met de mayo, de bieslook, 2 eetlepels citroensap, de citroenrasp en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep in een schaal de aardappelblokjes met de garnalen door de citroen-bieslookdressing. Lekker bij een stuk geroosterd vlees van de barbecue of als lunchgerecht met dikke sneden stevig bruinbrood en een gemengde salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Richie zegt:
Netty zegt: